Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Τι συμβαίνει με το τραμ;

Σε επιστολή του προς την εφμ Καθημερινή γράφει ο κ. Γιακουμάκης :

Κύριε διευθυντά

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στον Τύπο ότι διαπιστώθηκαν εκατοντάδες παράνομες προσλήψεις και μάλιστα υπεράριθμου προσωπικού στην εταιρεία ΤΡΑΜ Α.Ε., την πενταετία 2004-2009 και ότι από 192 άτομα προσωπικό τον Μάρτιο του 2004, είχαν εκτοξευθεί στα 700(!!!) άτομα περίπου, παραμονές εκλογών του 2009.

Και αυτό σε μια εταιρεία με 100 εκατ. ευρώ συσσωρευμένες ζημίες στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η οποία -ελέω Σουφλιά- δεν αύξησε το δίκτυό της όλο αυτό το διάστημα, παρά μόνον 690 μέτρα!!! Είναι επιεικώς απαράδεκτο ένα μέσο οικολογικό, φιλικότατο στον χρήστη, όπως το τραμ, που θα μπορούσε να συμβάλει αισθητά στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, στον περιορισμό του Ι.Χ. και στη σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, να έχει τύχει μιας τέτοιας απαράδεκτης μεταχείρισης.

Η επέκταση στον Πειραιά, που θα του έδινε ανάσα ζωής και κυρίως θα αναβάθμιζε την πόλη και την τοπική της οικονομία, εκκρεμεί από το 2004!!!

Οι επεκτάσεις προς Πατήσια και Ζωγράφου που θα εξυπηρετούσαν καθημερινά χιλιάδες κόσμο έμειναν στα χαρτιά του... 2003!!!

Διοίκηση της εταιρείας παραμένει ακόμη -κοντά 3,5 μήνες μετά τις εκλογές- αυτή του... Στυλιανίδη.

Κύριε Ρέππα, μήπως είναι καιρός εσείς προσωπικά και η, επονομαζόμενη και σοσιαλιστική, κυβέρνησή σας να κάνετε επιτέλους κάτι ουσιαστικό για το τραμ, δηλαδή για τους δύσμοιρους πολίτες αυτής της χώρας;

24.1.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis