Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Απολύει υπαλλήλους η Ρηγίλλης

Σε περικοπές των υπαλλήλων της άρχισε να προχωρά από χθες η Ρηγίλλης, απολύοντας τους πρώτους δέκα εργαζομένους της που επί χρόνια πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Μ. Δασκαλάκης ανακοίνωσε χθες σε δέκα υπαλλήλους της ΝΔ, που εργάζονταν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, ότι απολύονται λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι υπάλληλοι της Ρηγίλλης απασχολούνταν στο αρχείο, στη δακτυλογράφηση και στην υπηρεσία παρακολούθησης των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τις επόμενες ημέρες. Οι απολύσεις εντάσσονται στην προσπάθεια που καταβάλλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περιορίσει τα πάγια έξοδά του.

Οπως όμως τόνιζαν οι απολυμένοι υπάλληλοι, αλλά και στελέχη του κόμματος, την ίδια ώρα η ΝΔ προχωρεί σε αδικαιολόγητες δαπάνες, όπως η μίσθωση νέων γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού, αλλά και η αποστολή κλιμακίων στην περιφέρεια σε μια περίοδο που θεωρείται πολιτικά νεκρή. 

Πηγή Το Βήμα
15.7.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis