Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο Καραμανλής και το Intercontinental

Oχι ότι τον περίμεναν- δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες-, η απουσία του όμως σχολιάστηκε. Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ.
Καραμανλής (σκίτσο) δεν εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που έγινε χθες. Εμφανίστηκε όμως... στην Κάρυστο. Εκεί τον εντόπισαν οι μυστικοί πράκτορές μου, οι οποίοι έσπευσαν να με ενημερώσουν ότι κυκλοφορούσε με ιδιαίτερα προβληματισμένο ύφος. Επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ήταν καλύτερο να φάει φρέσκο ψάρι ή κατσικάκι κοκκινιστό (φημίζεται η περιοχή για τα κρέατά της), που θα τον «έπιανε» καλύτερα, υποθέτω...

Oσο για την Πολιτική Επιτροπή, αυτήν τη φορά επέλεξε να συνεδριάσει στο ξενοδοχείο Ιntercontinental.

Σε μια προσπάθεια, προφανώς, να αρχίσουν οι σύνεδροι να εγκλιματίζονται στο νέο περιβάλλον τους, καθώς τα γραφεία της ΝΔ μετακομίζουν λίαν συντόμως στη λεωφόρο Συγγρού. Η καλή ανατροφή μου αλλά και το επίπεδο της εφημερίδας που με φιλοξενεί δεν μου επιτρέπουν να σας μεταφέρω τα σόκιν, εν είδει ανεκδότου, σχόλια εκείνων που δεν πολυσυμπαθούν την παράταξη, τα οποία έχουν να κάνουν με το κακόφημο παρελθόν του δρόμου, κυρίως τις μικρές ώρες. 

Πηγή Το Βήμα
3.7.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis