Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Βαρύς οπλισμός στο διαμέρισμα στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης


 Βαρύς οπλισμός βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη το βράδυ της Τρίτης και η προανάκριση ανατέθηκε πλέον στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Ειδικότερα, μετά από έρευνα της αστυνομίας, μέσα σε κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα αντιαρματικό τύπου λόου οπλισμένο με βλήμα (Μ80 των 64 mm ) ανατολικού τύπου, ένα υποπολυβόλο καλάζνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, ένα πολυβόλο ΑΚ, δύο νάρκες κατά προσωπικού, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου, δύο κασελάκια με περίπου 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων, πέντε κιλά άγνωστης ύλης και τέσσερις επιθετικές και εννέα αμυντικές χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητές. 

Επιπλέον, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντός του διαμερίσματος εξερράγη χειροβομβίδα και πως ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που τραυματίστηκε θανάσιμα. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 32χρονο κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας. 

Σχόλιο δικό μας :
Από το παραπάνω γεγονός 3 συμπεράσματα βγαίνουν :
1. "Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων' οι κότες" (για τον Κούρδο)
2. Μην έχουν δίκιο κάποιοι που σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων οπλοστασίων αλλά ο περίγυρος τους αποκαλεί "συνομωσιολόγους"???
3. Στην Ελλάδα ευκολότερα κυκλοφορούν τα όπλα από τα λεωφορεία ή τους πολίτες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis