Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κομοτηνή: Ένοπλος κρατάει ομήρους σε εργοστάσιο

Περιστατικό ομηρίας είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.
Δράστης είναι άνδρας 52 ετών που φέρει πάνω του κυνηγετική καραμπίνα και ο οποίος κρατάει ομήρους δύο εργαζόμενους στο εργοστάσιο.
Νωρίτερα, τραυμάτισε τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης στο στήθος και ένα Βούλγαρο εργάτη στο δεξιό μηρό. Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Το απόγευμα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφθεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης είναι πρώην οδηγός της επιχείρησης, πατέρας δύο παιδιών και άνεργος επί οκτάμηνο. Εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Φθινόπωρο στην επιχείρηση, οπότε και απολύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην επιχείρηση για να ζητήσει δεδουλευμένα αλλά και την επάνοδό του στην εταιρία.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απ' όλη τη Θράκη με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ, ενώ επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.
Ομάδα διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ προσπαθεί να έρθουν σε επαφή με τον 52χρονο, έτσι ώστε να τον πείσει να παραδοθεί.

Πηγή Ναυτεμπορική
1.3.2012

Σχόλιο δικό μας : 
Ξέρεις τι  είναι να είσαι άνεργος 8 μήνες, να σου χρωστάει η εταιρεία μισθούς και από την άλλη να σούρχονται χαράτσια να πληρώσεις από ΔΕΚΟ, Εφορίες κλπ???? Και να σου λένε τα θέλω χθες τα χρήματα επιδή έχω μαύρες τρύπες....!!!! Απλά σαλτάρεις.....Και που είμαστε ακόμη.....Πάντως ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή είναι γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις πήραν ένα σκασμό επιδοτήσεις για να φτιάξουν εργοστάσια κλπ , φυσικά δεν τα έριξαν εκεί που έπρεπε, μετέφεραν τη παραγωγή σε Βαλκανικές χώρες και τώρα πάνε για φούντο (κάνουν αιτήσεις για υπαγωγή στο άρθρο 99)....Δεν γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη επιχείρηση συγκαταλέγεται σε αυτή τη κατηγορία, αλλά εν πάσει περιπτώσει ας εξοφλήσει στον άνθρωπο ό,τι του χρωστάει...μπας κι έρθει στα συγκαλά του....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis