Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Τεντούρα και μαστίχα Χίου στις πτήσεις της Olympic Air

Τα παραδοσιακά ελληνικά ηδύποτα Τεντούρα και Μαστίχα Χίου θα προσφέρει από την Παρασκευή 3 Ιουνίου -με την ολοκλήρωση του σερβιρίσματος του φαγητού- στους επιβάτες των θέσεων της business class, η Olympic Air.
Τα χωνευτικά λικέρ θα προσφέρονται σε σφηνάκια ακριβώς με τον τρόπο που τα απολαμβάνει κανείς σε ένα εστιατόριο μετά το γεύμα. Στόχος της Olympic Air είναι η προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.
Η Τεντούρα είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας, η προέλευσή της ανάγεται στον 15ο αιώνα και παρασκευάζεται από απόσταγμα κανέλλας και γαρύφαλλου. Το λικέρ «Μαστίχα Χίου» παράγεται τοπικά στη Χίο από το μαστιχόδεντρο. 

2.6.2011


1 σχόλιο:

αντωνης είπε...

Η Τεντουρα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου λικερ, εχω παντα στο σπιτι απο τοτε που την ανακαλυψα σε μια μικρη αποδραση στα Καλαβρυτα.
(γιατι παντα εχω τη συνηθεια να ψαχνω τα τοπικα προϊοντα στα μερη που επισκεπτομαι).

Για τη μαστιχα δεν ξερω γιατι δεν εχω επισκεφθει το Χιο.

ShareThis