Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αρίντς: Οι Έλληνες θα ανοίξουν μαντήλι για να ζητιανεύουν

«Ζητιάνους» αποκάλεσε λίγο πολύ τους Έλληνες ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς μιλώντας σε ημερίδα για τον Τύπο στην πόλη Ούρφα.

"Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλι, για να ζητιανεύουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρίντς.

Ο κ. Αρίντς δήλωσε ακόμη ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας έχει ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ότι η παραγωγή σε όλα τα ελληνικά εργοστάσια έχει σταματήσει και ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει, αντιδιαστέλλοντας την Ελλάδα με την Τουρκία για την οποία είπε ότι είναι μια από τις πέντε κορυφαίες χώρες του κόσμου με ρυθμό ανάπτυξης 9%.

Τα σχόλια του κ. Αρίντς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για «ιταμή πρόκληση» και προσθέτει: «Ας γνωρίζει ο Τούρκος αντιπρόεδρος ότι καμία δυσκολία δεν πρόκειται να μας κάνει να απεμπολήσουμε την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων».

Ο κ. Μιχελάκης καλεί κτην κυβέρνηση να πάρει θέση για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου. «Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η μόνιμη πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί οδηγεί σε επαίσχυντες δηλώσεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
 
Πηγή ΣΚΑΙ
4.4.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis