Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΠΙΣ: «Πόθεν έσχες» των χρημάτων των ασφαλισμένων

Για προσπάθεια εκφοβισμού από την πολιτεία κάνουν λόγο οι χιλιάδες εξαπατηθέντες της ΑΣΠΙΣ

Να δικαιολογήσουν, που βρήκαν τα χρήματα και τα τοποθέτησαν σε ασφαλιστικά προϊόντα της ΑΣΠΙΣ και της Commercial Value, ζητεί με επιστολές από 200.000 ασφαλισμένους ο δημόσιος επόπτης Γιάννης Παντελιδης.

Για προσπάθεια εκφοβισμού από την πολιτεία κάνουν λόγο οι χιλιάδες εξαπατηθέντες της ΑΣΠΙΣ, εκτιμώντας ότι η ενέργεια αποσκοπεί στο να αποσύρουν τις αγωγές που έχουν καταθέσει κατά του δημοσίου.

Τη Δευτέρα οι «Νέοι Φάκελοι» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ αποκάλυψαν ότι ο Παύλος Ψωμιάδης λειτουργούσε την εταιρία με την ανοχή των αρχών.

Επίσης, αποκάλυψαν ότι 1.500 ασφαλισμένοι της εταιρίας διεκδικούν αποζημιώσεις που αγγίζουν τα 140 εκατομμύρια ευρώ, καταθέτοντας αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

Πηγή ΣΚΑΙ.gr
8.2.2011

Σχόλιο δικό μας :
Πρωτόγνωρη η ευαισθητοποίηση του δημόσιου επόπτη Γιάννη Παντελίδη να απαιτήσει να ερευνηθεί το πόθεν έσχες εντελώς εξειδικευμένα για την ΑΣΠΙΣ και την Commercial Value 2 εταιρείες οι οποίεςείναι ξεκάθαρο πως δρούσαν ανενόχλητες και παρανομούσαν σε βάρος των ασφαλισμένων τους. Ο δημόσιος επόπτης θα αποσπούσε με το μέρος του την δημόσια κοινή γνώμη εάν την σπυδή του και την αυστηρότητά του την εξαντλούσε στο "πόθεν έσχες" των πολιτικών  μας αρχόντων καθώς και των δημοσίων λειτουργών σε ΔΟΥ και Υπουργείο Οικονομικών. Πως είναι δυνατόν από τη μια η υπόθεση του "πόθεν έσχες" που αφορά του πολιτικούς μας να ταξιδεύει με γαϊδουράκι και να μη φτάνει ποτέ στον προορισμό της αλλάζοντας διαρκώς δρομολόγια  και από την άλλη με διαδικασίες "intercity" να επιχειρείται ο έλεγχος του "πόθεν έσχες" των επενδυτών των οποίων μια ιδιωτική επιχείρηση καταχράστηκε χ΄ρηματα με την ανοχή  της πολιτείας ???? Και ειδικά όταν υπάρχει μια παράξενη χρονική σύμπτωση : οι αδικημένοι να έχουν ασκήσει αγωγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου!!!! 
Τυχαίο? Δεν νομίζω...... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis